CMB BD

We Are Aruba

We Are Aruba
Top Ads
Top Ads
Top Ads

12063531_1499809387004475_4210100916689540243_n

Amigoe-journaliste Linda Reijnders maakte een boek van haar langlopende serie interviews met import-Arubanen uit de hele wereld. Hun levensverhaal, hoe zij op het eiland belandden en hoe zij nu deel uitmaken van onze maatschappij. Juist nu vanwege de lopende discussie over onder meer Venezolanen is het goed om te weten dat Aruba inwoners met meer dan 100 nationaliteiten telt. We zijn en blijven een eiland dat voor een groot deel steunt op migranten en dat aspect moet zeker niet uit het oog worden verloren. Het boek ‘We Are Aruba’ is overal verkrijgbaar en je kan meer informatie erover vinden door het te liken op Facebook.

Top Ads
Top Ads
Top Ads

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.